28 авг. 2014 г., 21:17

Сбогом ! 

  Поэзия » Другая
397 0 0

                  Сбогом! 

Сбогом, приятели мили!

Да Ви забравя аз нямам сили...

Имали сме толкова прекрасни моменти 

с брашно, канела, палачинки и менти.

Няма да сме заедно вече 

и нашето време изтече. 

В някой от Вас ще ми липсва лудостта,

а пък в други честността. 

Да се разделя с Вас ми е много трудно 

и време да приема някои факти ми е нужно. 

Да приема факта, че вече няма да сте с мен 

и че няма да се върнете някой ден.

Вие сте моите приятели незаменими,

моите приятели незабравими!

Че ще ми липсвате ужасно много аз не крия,

но тъгата сега аз трябва да прикрия.

Аз трябва да продължа напред 

и да изживея всеки миг отнет.

И Вие го направете!

Още по-прекрасни приятели си намерете.

Но да си кажем честно, 

приятелство изпълнено с щастие

никой няма да забрави лесно...

 

© Виктория Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??