18 июл. 2007 г., 09:08

СБОГОМ 

  Поэзия
466 0 1
Сбогом кажете на
навици изтъркани,
обноски излъскани.
На фалша и лъжата,
мизерната заплата,
на прашния вагон
и мръсния жаргон!
С тези мисли озъбени
казваме - този е виновен
все за разни патила -
скръб, страх, бедността!
Дори за песен, неизпята
от сърцето и душата!

© Мариола Томова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Аз съм "ЗА" и казвам "ДА"-сбогом на суетата и фалша
Предложения
: ??:??