Сбогом приятели, не плачете за мене -
Достатъчно дълго живях.
Изгубих живота, изгубих душата си.
Сега от нищо не ме е страх.
Сбогом приятели, ще се видиме някога,
На по-добро място, къде е, да кажа не мога.
Загубих любовта, живота, душата си
И сега е време... време за сбогом.
© Гергана Цветкова Все права защищены