11 апр. 2009 г., 21:42

Сбогом, Самота 

  Поэзия » Другая
496 0 0

Тръгвам си от тебе, самота,

тръгвам и не искам да се връщам.

Отивам в света на любовта, самота.

Искам моята любима да обгръщам.

Няма да тъжа за теб, самота.

Аз отдавна исках да си тръгна.

Сега го правя, самота.

Теб от моята душа ще изтръгна.

Не ме търси повече, самота.

Аз ще бъда щастлив вече.

Не ме прегръщай, самота.

Искам от мен да си далече.

© Дамян Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??