16 февр. 2007 г., 13:14

СБЪДНАТА МЕЧТА 

  Поэзия » Любовная
2742 0 27

  

Изгубвам се, щом видя ти очите,

блестят във мен с любовните искри.

Усмихвам се, защото те обичам.

Усмихваш се, защото ме обичаш ти.

Целувам те по нежните клепачи,

докосваш ме, прелива в мен нега.

Не съм те виждала щастлив  да плачеш,

стихията разпалвам в теб сега.

Телата ни в нюанси се преплитат,

а чувствата се сливат във дъга.

И страстите със вятъра политат.

Усещам те, не искам да заспя.

Жадувам те, сега съм ненаситна,

накарай ме със теб да полетя...

Постой при мен.  Когато се събудя

да видя... сбъднатата си  мечта.

© Кремена Стоева Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??