18 нояб. 2007 г., 19:13

Сбъдната мечта 

  Поэзия » Любовная
720 0 5
Отвори своите очи към света
погледни с усмивка на деня,
прекрасно е нали,
да чувстваш как света се промени
и стана така , както беше в моите мечти,
а именно появи се ти.

© Християн Стоян Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??