26 июл. 2012 г., 23:11

Sehnsucht 

  Поэзия » Другая
538 0 0

           Бавно... извън време

 

 Поне част от теб да ми се усмихне някога...

 Най-хубавото нещо в живота...

 Другите изчезват... целият съм тук и сега.

 Събирам се за теб.., предния път бях ли с теб.

 Сега не мога. Всичко ми се събира за теб...

 Писането е само прощална песен...

 БЪДИ ТАМ ЗА МЕН!

Вдъхновението да ме спаси... душата си.

Търся... Тунели отварям... да те търся.

Останало е старо по мен... а ти?

Не знам истината.

Само ти ми остана от нея...

сам не мога да я спася...

Ери ще минат... време няма...

Фонът ще се движи... а аз искам.

 

 

© Мартин Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??