11 июн. 2015 г., 17:21

Семейни работи 

  Поэзия » Другая
283 0 0

Семийни работи

 

Сега петимата от  мойте внуци

 са свързани със моя роден край...

Подкастрят тука старите кютюци

и търсят тука своя бъдещ  "рай".

 

Единият от тях се върна в село,

той след като света обиколи,

и във Драгойново забачка смело

и София със селото смени!

 

А другите на дело му помагат,

та работата обща да върви.

Основите на бъдещето си полагат,

възраждат  ми и името дори!

 

Това, че тука бизнеса си правят,

за мен самия е голяма чест,

на нов път те желоните поставят.

А туй за мен е истината днес!

29.05.2015. Драгойново

© Христо Славов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??