10 июл. 2007 г., 14:51

Шепти ми нежно, обич свята 

  Поэзия
743 0 5
Шепти ми нежно, обич свята.
Ледените окови разтопи.
Виж, тя те чака на вратата,
а в очите й личат сълзи.

Тя беше тук.. .тук и вчера...
очакваше те, но ти не дойде.
Сега премръзнала трепери,
а в гърдите й бие влюбено сърце.

Дойде за теб... да каже - Сбогом -
и да си отиде с наведена глава.
Чувствата не се описват словом.
Но не усещаш ли вълнението в гласа?

Тиха, смирена е... и толкоз нежна...
Устните трептят... Да знаеше как боли...
Болка - убиваща... хладно безметежна...
Няма сили да говори... няма сили да шепти...

Не ще посмее дори да те прегърне,
... и винаги пред теб отричаше...
Тя дойде за последно да те зърне...
Тя отиде си... защото те обичаше...

© Ънфоргивън Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??