2 июл. 2008 г., 15:56

Шоколад за двама 

  Поэзия » Другая
871 0 4
 

Какаова страст избухва в нощ потайна...

обличаме се двама в сладост омайна.

По-млечен или леко да нагарча?

Да, знам - харесваш го по-сладък...

Да хапнем с теб шоколад за двама,

а от утре пак сме на диета...

© Никоя Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??