7 июл. 2023 г., 02:46

Щастие 

  Поэзия » Любовная
420 0 0

Eleonora Miladinova <emiladinova@gmail.com>

21:02 ч. (преди

              Щастие

 Любов, аз срещнах те в безкрая на мечтите

в зората на една надежда, тъй дълго търсена от мен

И скитница превърна се във фея

разтвори своето сърце, докосна мигове утеха,

любов и вярност във едно.

Обичам те, любими мой, тъй ценен си за мен,

усмивката ти ме издига до облаците в тишина,

а щастието диво съди морал, утеха светлина.

Не искам, повече не мога любов и мъка да деля сама,

целувките на скитницата дива

във чашите кристални удави,

с любов неустоима дари ти нежната душа.

 

© Елеонора Миладинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??