21 нояб. 2010 г., 23:09

Щастие и тъга 

  Поэзия » Любовная
1201 0 4

Когато сърцето ми тъжи,

навън гърми.

Когато душата ми за свобода крещи,

навън трещи.

Когато в очите ми има сълзи,

навън вали.

Но щом усмивка лицето ми озарява,

слънцето изгрява.

В очите ми радостта гори,

а сърцето ми тупти.

Това съм аз,

когато теб те няма.

Това съм аз,

когато си до мен.

Обичам те

и с теб ще бъдем двама!

Обичам те

и нека любовта ни вечно да гори!

© Илона Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??