14 янв. 2009 г., 19:57

Щастието върви редом със сърцето!!! 

  Поэзия » Философская
748 0 5
Стихийно в мен
се разливат съмнения,
търся себе си
в стъклено кълбо...
Съборена е крепостта
без обяснения,
погребан - поривът
за по-добър живот.
И аз продължавам,
преоткривам се някак,
но вече е трудно
сред тези войни.
Войни за власт,
за пари - цял театър!
Не помагай на никого,
че да не ти дотежи...
Скрий се в себе си,
затрий се в земята,
няма смисъл да се мъчиш
излишно, нали?
Някой те вика,
но ти оглушал си,
нямаш време
за нечии чужди беди...
Върви към висините,
продай си душата,
честта - прибери я
в чекмедже.
Усмихни се доволно!
Под ръка с лъжата
върви! Към залеза,
без свойто сърце...
И светът ти е розов,
усмихнат си ти,
а се сипят пари
от небето...
Нещо липсва?
Не си ли щастлив?
Щастието върви
редом с сърцето!

© something else Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??