1 мая 2010 г., 17:26

Ще бъда 

  Поэзия
640 0 8

Със слънцето по хълмове ще бягам

За да те стигна ръцете ще протягам

С вятъра през клоните ще тичам

И името ти силно ще изричам

С водата ще тека в реките

В сълзите ще съм в очите

На устните ще бъда с твойто име

Ехото ще бъда потърси ме

Усмивка... повей... слънчев лъч

Звезда... пътека лунна... весел глъч

Всичкото което ще те радва

Нищото което те ограбва

Ще бъда тайнствен... нов

Ще бъда истинска Любов

© Любомир Деничин Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??