4 февр. 2015 г., 08:00

Ще бъде свършено 

  Поэзия » Другая
369 0 3

Ще бъде свършено,

всред полет спомени
снага прекършена
извият ли над клоните.

Ще се стаи един,

останал без подслон,
ще дири други дни,
безмилостно прогонени.

И щом е свършено,
викът ще изкриви в дъга
една прекършена
в безмълвието снага -

подобно струя дим
над клоните ще я извие
и, когато си простим,
ще бъдем свършени и ние.

 

© Александър Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??