10 нояб. 2009 г., 13:33

Ще чакам 

  Поэзия » Любовная
506 0 4

Ще чакам

 

http://www.youtube.com/watch?v=TYqpjdmms3I 

 

Не идвай при мен от жалост,

не идвай при мен от вина,

не изричай думи нахалост -

аз не бих понесла това!

 

Аз нямам чувства излишни

и не храня напразни мечти,

още страдам от грешки предишни,

от предателства, фалш и лъжи.

 

Аз на заем не искам целувки

и на кредит не давам любов,

не ми трябват фалшиви усмивки...

Ела при мене, щом си готов!

 

Ела, когато повярваш,

че мен си търсил във всяка жена!

Ела, когато повярваш,

че съм ти нужна като хляб и вода!

 

Ела при мен, когато усетиш,

че лудо бие твоето сърце!

Ела при мен, когато почувстваш,

че любовта ми ти дава криле!

 

Тогава ще бъдем щастливи

с една безусловна любов,

а сега аз просто ще чакам...

Ще чакам да станеш готов!

© АнеблА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??