28 июн. 2015 г., 16:22  

Ще е късно 

  Поэзия
477 2 2

Не ме обичаш, знам.
Не те интересувам.
Искаш да си сам.
И да не те ревнувам.
Не мога да те нараня,
дори и да си тръгна.
Нито да те задържа,
дори да те прегърна.
Не те е грижа, знам.
Но някой ден това ще свърши.
И твойта сила в плам,
изведнъж ще се прекърши.
Тогава, скъпи мой,
ще ти липсвам земетръсно.
Ще искаш да съм твоя,
но ще е късно, късно, късно..

© Рали Все права защищены

Р.Братанова

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??