3 апр. 2006 г., 17:30

Ще ме поискаш отново 

  Поэзия
843 0 0
Ще ме поискаш отново зная!
Ще поискаш да ме докоснеш,накрая!
Ще поискаш да ме целунеш в рая
и може би ще поискаш да съм с теб до края!

Ще ме поискаш,но ще е късно,
късно ще бъде за теб и мен,
знам,може би звучи тъжно,
но пропиля шанса си последен!

Ще ме поискаш отново,
може би..когато разбереш грешката си скоро!
Ще ме поискаш,но ще бъда далеч,
затова..едва ли ще ме имаш веч!

Може би част от мен те иска още
и за теб си мисли често ноще,
но уви това не ще преглътна,
че замени ме с друга и се тъй отдръпна!

Ще ме поискаш,но не ще ме имаш,
ще бъда някаде далеч..в безкрая,
ще те гледам и ще се усмихвам в страни,
ще съм недостъпна...но сълзи в очите не ще има!!!

© Красимира Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??