25 сент. 2011 г., 17:35

Ще мога ли да те обичам 

  Поэзия » Любовная
525 0 1

ЩЕ МОГА ЛИ ДА ТЕ ОБИЧАМ?

 

Ще мога ли да те обичам,

да навляза в твоя свят,

да дишам въздуха около тебе -

човека, скрит под тъмен плащ.

 

Жена, реалност неизбежна...

жадуваща за ласка и уют,

романтиката е моята природа -

такава съм... това е факт.

 

Превратностите на съдбата

не убиха вярата във мен.

За по-добър живот мечтата -

срещам с радост всеки ден.

 

Ще мога ли да те обичам,

да срещна нежност и любов?

Да осъществя мечтите,

прегърнала живота нов.

 

Диляна Пенчева

© Диляна Пенчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??