13 авг. 2007 г., 16:00

Ще се продам... 

  Поэзия
685 0 12

                                            Ще се продам...

                                  Ще се продам на дявола.
                                  Ще тръгна по земята боса,
                                  краката ми в ада ще горят,
                                  любов съм тръгнала да търся.

                                  Ще се продам на дявола.
                                  Чувствата в огън ще превърна,
                                   в жаравата очите си ще скрия
                                   от пъкъла не искам да си тръгна.
 
                                  Ще се продам на дявола...

© Олга Христова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??