17 июл. 2006 г., 14:36

ще се сетиш ли... 

  Поэзия
1358 0 2
Дали някой ден ще се сетиш за мен ...
Ще се сетиш ли , че имаше едно момиче ,
което мислеше за теб ден и нощ ?
Момиче , което те обичаше ...
и при всяка ваша среща се молеше тя да е вечна ,
а не само миг от вечността ...
Ще се сетиш ли за момичето , което те направи свое изкушение
от първия момент , в който те видя ?
Ще се сетиш ли за момичето , което не можеше да заспи
без да се успокои , че поне в сънят
ще сте заедно ?
Ще се сетиш ли за онова момиче ,
което винаги ще тe обича ?

© Елеонора Асенова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??