1 окт. 2007 г., 14:14

Ще си сам!!! 

  Поэзия
531 0 4
Предателство, измама,
нищо по-различно в тебе няма!
Ти криеш се във сянката на своите лъжи,
страхливец си и нагъл си
и никой на тебе вече не държи!
Нищожен си и алчен,
в очите черен си ми
и никой за тебе вече не тъжи!
Имаше толкова приятели
и хора зад гърба,
но всичките предаде ни
и кой опората ти е сега?!
Жалък интригант!
Подлъга ме и ти се доверих,
използва ме в момент на слабост
и всичките си тайни ти открих!
Повярвах в честната ти дума,
тя бе достатъчна за всичко,
но днес не срува вече нищо!
И думите 'Прости ми!',
колко фалшиво ми звучат,
но те не биха нищо извинили,
по-скоро могат да ме отегчат!
Върви проклет, където искаш,
от мене по-далече стой!
Къде - не знам! Все някога от приятели
ще имаш нужда, но насреща ти не ще е никой...
Ще си сам!!!

© Теодора Драгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Това ми се е случило и това съм изпитала...Не мисля,че,ако някой друг беше на моето място щеше да е по-малко наранен и обиден...
  • Много злоба има тука ! Внимавай, ей ! Понякога се връща...
  • Лошо... Не призведението, а това което е станало, каквото и да е то.
  • Така му се пада!
    Хубав стих, Теодора.
    С обич.
Предложения
: ??:??