25 авг. 2015 г., 22:56

Ще те чакам 

  Поэзия » Любовная
457 0 0

                                                       Ще те чакам

 

 

В съня ми тревожен ти беше.

Видях те с разплакани очи,

със сърце туптящо и в пот облян.

Желая те както никого до сега.

Не искам да ме сънуваш с тъжни очи.

Да се разминават не трябва,не искам

желания,любов и трепет горещ.

Погледни ме и нежно и страстно....

Душата ми остава без дъх,

когато тебе те няма.

Не искам изчезнали мечти!

Не искам разпилени чувства!

Целувай ме!

Дари ме с ласки!

Дълго ще тръпна след тях.

В сърцето си ще скътам

мечти, любов!

Чувства топли!

За обич закопняла

моята душа ще те чака безкрай.

© Йонка Янкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??