4 февр. 2007 г., 19:05

Ще те накарам... 

  Поэзия
1052 0 0
Ще те накарам да ме обичаш,
за да разбереш колко много ме боли.
Ще те накарам без глас в съня си да ме викаш,
да крещиш когато си тръгвам "Обичам те,Обичм те,върни се ти!!!" .
Ще си тръгна и няма да се обърна дори и за миг,
въпреки че в сърцето ми ще се забива любовния ти вик.
Ще те накарам да страдаш, така както страдах аз,
въпреки че те обичам ще скова сърцето си в мраз.
Ще притая болката в своята душа,
само за да те накарам да усетиш болката от любовта!

© Мария Василева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??