8 авг. 2007 г., 10:31

Ще те намеря 

  Поэзия
796 0 14

                                       Ще те намеря

                             От мълчание устните лепят,
                             във шепи думите събирам.
                             Гласните струни болят,
                             с крясък, знам, ще те намеря.

                            От тишината ушите сърбят,
                            във мечтите смях събирам.
                            Очите от сълзи горят,
                            в съня си, знам, ще те намеря. 

© Олга Христова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??