10 сент. 2007 г., 23:12

ЩЕ ТЕ СЪБУДЯ 

  Поэзия
582 0 6

                             ЩЕ ТЕ СЪБУДЯ...!
                                       ( на Ралка )

ЩЕ ТЕ СЪБУДЯ...!
СПРИ, ЛЪЖОВЕН СЪН,
ПОГЛЕДНИ ЛЪЧИТЕ,
СЛЪНЦЕТО НАВЪН...

И ТУК СЕ ВРЪЩАЙ,
САМО ЗА ОТМОРА,
ОТВОРИ СЪРЦЕ,
СРЕЩАЙ, МИЛА, ХОРА!

НЕ ОСТАВЯЙ
СВЕЩИЧКАТА НАДЕЖДА -
 ТЕАТЪР   НЕ  ДОПУСКАЙ,
МЕЧТИТЕ ДА ОТВЕЖДА...

ИМАЙ ВЯРА,
СВОБОДА, ПРИРОДА.
ЧУВАЙ ПТИЧКИ,
ДА СИНЕЕ НЕБОСВОДА...

УСМИХНИ СЕ,
МАСКА ЗАХВЪРЛИ,
СЛЪНЦЕ ДА ТЕ ГАЛИ,
ДЪЖД ДА  ТЕ  ВАЛИ...!

ТОПЛИНКА   АЗ
ОТ СЪРЦЕТО   СИ
ЩЕ    ТИ   ДАМ,
СВЕТЪТ Е ХУБАВ И ГОЛЯМ...

ЕХ, МЛАДОСТ, НЕ ГЛЕДАЙ
С ТЪЖНИ ОЧИ...!
ПОЖЕЛАЙ СИЛНО, С ВЯРА
СБЪДВАЙ МЕЧТИ!!!

© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??