1 февр. 2018 г., 00:39

Ще ти пристана ... 

  Поэзия » Любовная, Белые стихи
1844 7 19

Ще ти пристана...

в дланите на тишината!

В един-единствен миг

на живо откровение.

И неусетно,

фино-пясъчна ще заиграя

по пръстите на твоите копнежи.

А после,

ако искаш – запомни ме,

в секундите на липсите... по устните.

Непожелана – няма да се случа,

защото вятърът

ще ме превърне в спомен.

© Дочка Г Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??