***
Сигурно не бих могла да застана
пред теб безразлична
и да погледна спокойна
в очите ти!?
Тихо те нося в сърцето си
като белег на рана далечна.
Но не плача.
Боли ме понякога.
Сигурно не бих могла...
Нямаше шампанско искрящо
и сбъднати мечти нямаше.
Но защо не забравям очите ти?
Защо ли те сънувам още?
© Ваня Все права защищены