21 окт. 2016 г., 22:28

Сила 

  Поэзия
966 2 0

Да плача ли, никога вече.

Сила е моето име от днес,

остър камък ми е сърцето.

В очите вместо сълзи

мръзнат капчици лед.

Да се пазят околните от циклона,

на минуси няма кой да успее

замръзнало сърце да сгрее.

© ЕЛЕНА ГОГОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??