7 окт. 2006 г., 23:21

Силата на изречените думи 

  Поэзия
753 0 5
Силата на изречените думи,
понякога,когато обидни са те
боли повече от един шамар,
или ритник под кръста...
Те се забиват като стрели отровни,
и в сърцето оставят хиляди рани,
от които никога не спира да боли,
и не спират да кървят,
дори след 100 години!!!

© ГАЛИНА ДАНКОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??