20 февр. 2009 г., 22:27

Силно ме сряза... 

  Поэзия » Любовная
762 0 7
Силно ме сряза
обичането ти сега.
Но дали на излизане (от сърцето ти),
ще получа ключ за у дома?

Не тръпнеш за мене,
а моето име само мълвиш...
Но защо нощта обедня
без любов и страст ми кажи?

А беше богатство
нашето влюбване силно, взаимно...
Но докага аз ще чакам
да полудееш от желание по мене?

01.01.2009 година

© ГАЛИНА ДАНКОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??