1 февр. 2009 г., 11:00  

Късчета любов 

  Поэзия » Любовная
1016 0 22

Къде се губиш? Цяла нощ будувах.
Вратата не заключих – да не спи.
Прозорецът задряма и сънува,
че някъде със някоя си бил.

Днес вятърът ще помете след тебе
следи и думи. Ще изгрееш нов.
Ще тръгнеш пак към битки и победи -
във твоя свят от весела любов.

 

 

© Елица Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??