6 окт. 2006 г., 23:16

Сияйни звезди 

  Поэзия
663 0 3
Небето обсипано е със звезди,
в лунна нощ прелестно сияйно то искри
и виждам моите мечти,
погледнал... в твоите очи.

Моля те, сега ме целуни,
за да сбъднеш част от тез  мечти,
в които заедно сме Аз и Ти,
горещо влюбени... като сияйните звезди.

© Николай Колев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??