13 апр. 2021 г., 11:37

Сияние неземно 

  Поэзия » Любовная
315 0 0

В нощта сияние неземно

топли ме сред зло и мраз.

Животът е нещо тленно,

но утеха ще си до сетния час.

 

В болка само ти, любима,

светли лъчи ми даваш.

Само когато споменавам твоето име,

само когато в сърцето ми оставаш

 

имам сила да не се предам,

че близо са злото и мрака,

затуй боли ме, че съм сам

и че да те видя не ще дочакам...

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??