3 февр. 2009 г., 13:08  

Скачане в морето 

  Поэзия » Любовная
550 0 1

 

 Мъжете се различават по това, което правят,
не по това, което говорят.
"Скачането в морето" за мен е направо да дойдеш.

Ако няма да го направиш, и така ни е готино.
Така че не ми обещавай,
каквото не съм те молила.

Виждаш, че те предпазвам от церберите в душата ми,
твърде дълго съм чакала
Годо да ми го изпратят.

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??