Тихите ти сълзи са изпълнени с гордост,
сърцето ти е изпълнено с тъга,
ще те виждам като плачеща върба,
която ще протяга клони към земните недра.
Земята ще ти дава сила за живот,
слънцето любов и топлота ще ти дарява
и знам, че някога нагоре ще погледнеш,
за нов живот, изпълнен с мечти и весели игри.
© Никола Диманов Все права защищены