24 нояб. 2005 г., 06:33

Скромен опит за откровение 

  Поэзия
1103 0 1
ЕДИН ЖИВОТ СИ СТРУВА, ЗА ДА ИЗГОРИШ В ЕДНА МЕЧТА,
ЗА ДА ВИДИШ БОЛКА,ЩТАСТИЕ И КРАСОТА ,
ЗА ДА ПРЕТВОРИШ СЪНЯ СИ ВЪВ ДЕЛА,
ЗА ДА ПРЕТОПИШ СВЕТА СИ В НЕЧИЯ ДУША.

ЕДИН ЖИВОТ СИ СТРУВА, ЗА ДА ВЯРВАШ ,ЧЕ НЕ СИ БИЛ САМ,
ЗА ДА БЪДЕШ ТЪРСЕН, ЛЮБЕН И ПРЕЗРЯН,
ЗА ДА ЧУВСТВАШ КАК ТУПТИ ЕДНО СЪРЦЕ В ПЛЪТТА,
ЗА ДА ВИДИШ ВЪВ ЗЕНИЦАТА OT ПУЛСАРА СВЕТЛИНА.

ЕДИН ЖИВОТ СИ СТРУВА ДА БЪДЕ ИЗЖИВЯН,
ДОРИ КОГАТО ВЯРВАШ,ЧЕ ЧОВЕК СЕ РАЖДА,
СЪЩЕСТВУВА И УМИРА САМ!

© Бияна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??