11 июн. 2007 г., 13:31

Скъсаното нищи се до гроб 

  Поэзия
684 0 11
Когато вазата веднъж се счупи,
дори старателно парченцата да залепиш,
когато нещо в тебе се пречупи,
дори да стискаш зъби, да мълчиш,
когато думите душата ти разкъсват,
дори да я зашиеш със любов...
На счупеното дирята остава,
а скъсаното нищи се до гроб.

© Яница Ботева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??