22 февр. 2012 г., 15:00

Сладко мое дете 

  Поэзия » Любовная
994 0 1

Сладко мое дете!
По песента на "Пистолети и Рози"
Guns'n'Roses - Sweet Child O' Mine

Тя има усмивка, напомняща ми
детските скъпи... спомени,
където всичко е ясно като синьо небе.

Сега и преди - нейното лице
ме отвежда далеч,
в онова малко селце.
Ако остана дълго там,
вероятно ще рухна със плач.

О, сладко мое дете.
О, сладка моя любов.

Тя има очи като синьо небе
и ако то от дъжд натежи...
Ах, мразя, когато през тези очи
аз виждам как я боли.

Коса като закрила топлина,
в нея като дете се крия.
Аз моля се гърмът и и дъждът
тихо да ме подминат.

О, сладко мое дете.
О, сладка моя любов.

На Бубе

© Светльо Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??