17 сент. 2013 г., 22:16

След 28 години 

  Поэзия
321 0 0

Очите ти, отворени широко,

проникващи във мен дълбоко...

Веждите - изписани, широки,

разперили криле над бездни две дълбоки...

Устата - малка, чувствена и сладка...

Устните - неразгадаема загадка...

Това аз виждам всеки ден,

когато сутрин се събуждам!

Ти си вече уморен...

Аз също! Но те обичам!

И ще те обичам всеки ден!

Вечна обич за нас е отредена!

© Маргарита Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??