3 апр. 2007 г., 18:18

СЛЕД РАЗДЯЛА 

  Поэзия
622 0 2
 

Телефон – задължително в чантата.

Химикал, неизбежно, тетрадката.

Мятам смело на рамо и тръгвам:

Уморена към моят дом бързам.


Да те видя, любими, желая,

Да те гушна със трепет, мечтая.

Във очакване минаха дните,

За награда - реалност мечтите.


Вече си има край самотата -

Със целувка започваме играта

И без да мислим за проблеми и деца,

Спокойно ще изкараме до сутринта.


Бавно се въртят колелета на влака,

Когато знаеш, че любимият те чака.

Очакваш ли, любов моя, да се върна,

Със радост твоето тяло да прегърна?


Очакваш ли от мен целувка блага?

За поздрав туй на теб ти се полага.

Посрещни ме весел и сърдечен,

Дори и да не си съвсем облечен.



© Нели Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • сърдечно благодаря!имам нужда от поуки и то поднесени спокойно.
  • Откровеността на героинята е силна страна на текста. Нарушаването на мярата на отделни места е слаба страна на текста.
Предложения
: ??:??