27 февр. 2009 г., 08:45

След теб 

  Поэзия » Другая
528 0 2
Отеква празнотата в мен -
замлъкнала камбана,
и в тялото ми ехото звучи;
отиде си безмълвно,
както гасне пламък,
дори не зърнах сетните искри.

Разклаща се вселената -
отиде си от мене,
далече във отвъдното гориш.
На сянката под камъка,
когато притъмнее,
във синкавия дим за мен ще се явиш.

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??