27 авг. 2012 г., 10:39

Следи 

  Поэзия » Любовная
612 0 13

СЛЕДИ

 

По сините стъпки на спомена

в самотната вечер вървим...

Целувка, въздишка отронена,

ръка за ръка се  държим.

И чувам - дълбоко в душата ми -

вълшебна китара звучи!...

И звън от далечна наздравица!

 

Приятелю, 

помниш ли ти!?

© Христина Радомирова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??