19 мар. 2010 г., 22:29

Следи от Сън 

  Поэзия » Любовная
775 0 1

Тази вечер пак се будя.
А Сънят ми - неспокоен, бурен бе.

Сънувах , че сме
отново двама
под синьото, слънчево
небе.

Сънувах устните ти
нежни,
сънувах твоите ръце,


сънувах погледа ти
мокър,
сгряващ моето сърце.



И не исках аз да се
събуждам,
а исках да политна
без криле


и отново да се видя
сгушена до твоето
сърце.



...Иска ми се отново до тебе да застана.
Отново обляна в
златиста светлина


и от тоз момент - нека
усмивката засмяна

остави в двама ни
някаква следа...





Ивка***

© Ивка Дикова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??