7 авг. 2011 г., 22:13

Случайна среща 

  Поэзия » Любовная
568 0 0

Срещам случайно красавица чаровна.
Погледна ме с усмивка,
заговорих я с треперещ глас,
сърцето ми силно затуптя.
За миг
тя сърцето ми плени.
Харесах те, чаровнице,
ела с мен да литнем в небесата,
да преплуваме океана,
ела с мен на края на света.
Случайна среща, случайна любов.

© Онур Реджеб Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??