2 мар. 2018 г., 17:49

Случва се 

  Поэзия » Юмористическая
588 1 0

Понякога съм паднала от Марс,

понякога пък от Венера (случва се),

във вечно лутане съм аз,

все нещо търся и не мога да намеря!

 

Чашата с кафе разливам,

върху чисто новата пола. 

Чудя се, ръце потривам...

Нямам време да я подменя.

 

Бързам, бързам, вече много закъснявам!

Някой вика подир мен:

- Госпожо, шала ви! (не се съмнявам)

Едва започнал е и този ден.

 

Влизам в офиса с усмивка, (нея не я забравям)

поздравявам с "Добър ден!".

Колежка маха ми отсреща:

- Скъпа, днес не ти ли е почивен ден?

© Мая Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??