17 июн. 2009 г., 22:26

Слънцето грее за всички 

  Поэзия » Другая
827 0 27

                                                   На милата ми сестричка и в памет на съпруга ù, с обич 

 

 

Животът е хубав, сестричко,
редуват се радост с тъга,
но слънцето грее за всички
и нищо, че днес е в мъгла.
От него лъчите вземи си
за дългия, тягостен ден,
„ще мине и днеска” – кажи си -
„а утре ще бъде добре”.
Във призрачна вечер огледай
небето с безброй светлини,
звездичка във теб ще прогледа,
от нея той маха, щастлив.
Че тук си, с децата любими,
че още си нужна за тях,
за себе си, всички роднини,
че в празници има и смях.
Животът тече, моя мила,
и той ще е все по-добър,
щом с обич и вярата жива
вървиме без страх своя път.

 

© Криси Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??