11 авг. 2007 г., 14:35

Слънчице 

  Поэзия
855 0 0

Хей, слънчеце мило,
къде си се скрило?
Виж весели дечица
как усмихват се
като малки слънчица,
а горе теб облачето
те е скрило.
Хайде, слънчице, грейни
засмяно в таз лятна утрин
и озари с усмивка
нашите лица!
Така ще направиш
по-добър деня!

© Юлия Илиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??