27 апр. 2012 г., 15:56

Слънчице мое златно 

  Поэзия » Любовная
4358 0 2

Слънчице мое златно, обичам те безкрайно
и без теб не мога аз,
без твойта топлина, сгряваща
нежната ми душа,
без усмивката ти прекрасна,
подлудяваща моето сърце.

Слънчице  мое златно, обичам те безкрайно
и нивга не ще ми омръзне
"обичам те"  да ти казвам аз.
С прегръдки горещи ще те дарявам,
с думи любовни ще те омайвам,
с ласки страстни желанието ти
ще разпалвам.

Слънчице мое златно,
мило мое, ненагледно,
колко много те обичам
искам да ти кажа аз 
в този час. 

© Дени Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??