27 июл. 2007 г., 21:59

Слънчогледи 

  Поэзия
825 0 2
През сводовете от дървета
навлизам в жълти две морета
и както в дясно, същото от ляво,
потъва и изплува голо тяло.

С възможностите зад волана
потъват и изплуват двама
и ако имаше съзвучие...
но друг, за съжаление, е случая!

© Ивайло Проданов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??